Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/panca.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4993
Om Panca.dk - Panca Peruvian Rolling Restaurant

Lidt om mig:

Jeg hedder Simon Brammer og er passioneret kok. Jeg ønsker at fortælle lidt om min peruvianske Food Truck, hvor fusionsmad og gode naturlige råvarer bliver til lækre peruvianske retter. Jeg har boet og rejst i Peru i et årti, hvor jeg har spist mig gennem den ene velsmagende lokale ret efter den anden, og jeg har længe haft et ønske om at formidle den enorme gastronomiske mangfoldighed der findes i landet. Derfor ønsker jeg, at serverere et bredt spektrum af autentiske gastronomiske madoplevelser. Landet er ca. 26 gange større end Danmark og består af Amazonjunglen, Andes -bjergene, der når op i 6768 m.o.h. og en kystlinje med ørken og frodige oaser, med et utal af mikroklimaer, der gør det muligt at dyrke en meget bred vifte af afgrøder. Jeg bruger overvejende lokale årstidsbaserede ingredienser, der forarbejdes og tilberedes med autentisk metoder og krydderier.

Min food Truck har base i det grønne Albertslund på Vestegnen.   

God appetit

Simon Brammer 

Lidt om Foodtrucken og bestilling:

Jeg kører min Food Truck ud i hele Danmark og tilbereder sund, eksotisk og smagfuld mad til alle typer arrangementer.

Eksempelvis:

  • Frokost ordninger.
  • Kokkeskole ”lær en ret”.
  • Private fester.
  • Alle former for private & offentlige arrangementer. 

Alt efter ønske og behov kan jeg servere mellem 1 og 3 retter pr. servering. Disse kan afvikles som:

  • 3 retters menu.
  • ”Smags prøve” menu.
  • Folkekøkken.
  • Snackbar.

Jeg kan servere for alt mellem 30 til 400 personer i et tidsrum 1 til 8 timer. Det koster ikke noget at bestille min Food Truck, men bestilling er bindende og kan ikke aflyses inden for 8 dage før arrangement dato. Hvis dette skulle ske forbeholder jeg mig ret til at opkræve 1/2 delen af bestillingsbeløbet inden 3 hverdage.

Jeg kører i en Fiat Ducato Profecionel med fuldt integreret køkken, der er godkendt af fødevarestyrelsen. Bilen måler 5.90 X 2.20 m og vejer under 3500kg. Den kan parkereres i en almindelig parkeringsbås. Hvis der er nogle omkostninger ved leje af stadeplads eller P-afgift bliver disse betalt af Panca.