Panca Menu kort
Peruviansk mad er mad-mekka i det sydamerikanske køkken
Lima – Peru er det nye madmekka i Sydamerika. Det skyldes blandt andet den store mangfoldighed af klima, geografi, historie og gastronomisk påvirkning fra bl.a. Spanien, Japan, Italien, Frankrig og Afrika som undervejs er blandet med de lokale produkter.
Jeg bruger mange sunde ingredienser og hjemmehørende produkter som Quinoa, Chia, Stevia,Tomat samt Fisk, Oksekød og Fjerkræ og masser Grøntsager og Krydderurter med Lime og Chili i mange afskygninger. Der bliver også lavet kartofler og majs på nye måder. Kartoflen stammer fra Andes -bjergene, og er Andesbefolkningens stolthed. Prøv en autentiske Inka Cola eller Cihcha-morada til maden eller Platin banan og søde kartoffel snacks.
Kun de bedste råvarer indgår i Panca madlavning
Det er vigtig for os, at det du spiser er lavet af gode og friske rådvarer. Derfor handler vi selv ind, og vælger alle de rådvarer, der bruges i vores mad, således at vi kan sikre DIG den bedste madoplevelse i vores foodtruck.
Sandwich
Butifarra
Koldt stegt kalkunbryst i tynde skiver og pyntet med rødløg, limejuice, chili, persille og grøn salat. Serveret med sprødt hvedebrød. En hurtig og lækker klassiker.
Sanguchon Peruano
Stor sprød flæskestegssandwich krydret med sød kartoffel og frisk kreolsk salsa. Lavet af marinerede løg, limejuice, chili og mynteblade. Pakket i flutesbrød. Perfekt til at dele.
Lomo saltado bøf-sandwich
saftig oksekød sandwich i en lækker soja sauce med lynstegte løg, tomater, chili og persille. serveret med salat.
Causa
Kartoffelkage lavet på Lime og gul chili med hakket kyllingekød, sellericreme, avocado indeni og oliven ovenpå.
Prøv denne kartoffel-popstar.
Hovedretter
Anticucho
1 portion marineret lavastensgrillede kalvehjerter på spid, serveret med grillet kartoffel, chilisovs og forårsløg.
Helt autentisk.
Papa a la Huancaina
Stegte kartofler i skiver med jordnødder, blød ost og chilicreme, serveret med kalamata oliven, hårdkogt æg og grøn salat.
Livretten fra Andesbjergene
Quinoa-salat
Supersund og lækker quinoasalat, lavet med fint hakkede gulerødder, broccoli, persille og sort og hvid quinoa med ristede sesamfrø, frisk ost og persillesalsa.
Aji de gallina
Kylling i cremet gul chili stuvning, serveret i 2 stk. klassisk tartelet pyntet med hårdkogt æg, kalmata oliven og grøn salat.
En typisk højlandsret, som er sprød og cremet.
Adobo
Stærk varmt marineret svinekød i tomater, løg og peruviansk chili. Serveret med ristet brød og persille salsa.
Malaya Frita
Kogt marineret og stegt oksespidsbryst, saftig inden i og sprødt uden på. Serveret med frisk grøn criol-salat og kartofler/ cassava. Mørt og fyldt med umami.
Desserter
Alfajores
2 små kager fyldt med karamelliseret mælk.
Lucuma mousse
Lækkert frugt fra andeshøjlandet medhint af vanilje hvid chokolade og malt
Suspiro LIMEÑO
En sød dessert du MÅ prøve med masser af protein og godt humør med smag af portvin og peruviansk Pisco.
Drikkevarer og andet tilbehør
Inca Kola
Denne gule Kola blev så populær, at Coca Cola blev nød til at købe rettighederne til at producere det. Inca Kola er lavet fra citron verbena planten.
Inca power smoothie
Denne energi smoothie er en kombination af quinoa med peruvianske frugter, som lucuma og chirimoya med chia frø.
Peruvian Cusqueña Beer
Brygget 3.300 meter over havets overflade i byen Cusco. En pilsner af malt typen.
Book os i dag og få en fantastisk oplevelse
Brug vores booking kontakt form og send os dine ønsker. Vi garanterer du ikke kommer til at fortryde det !